Actiescola rep un reconeixement de l'ajuntament de Palafrugell

23/01/2020

Actiescola rep un reconeixement de l'ajuntament de Palafrugell per la implantació d'una bona pràctica en matèria d'igualtat i responsabilitat social a l'empresa.

S’entreguen els guardons “La igualtat a la feina recompensa“. L’Ajuntament de Palafrugell ha entregat els diplomes a les empreses CORBÍ ELECTRODOMÈSTICS, SL ACTIESCOLA SLU. Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció econòmica, i Josep Salvatella, regidor adjunt de Promoció econòmica, han fet entrega del reconeixement. L’acte ha tingut lloc a la sala de plens del consistori.

D’altra banda, s’ha de recordar que aquesta campanya s’englobava dins l’eix 2, “Reorganització del treball i nous usos del temps”, del Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes 2017-2020 de l’Ajuntament de Palafrugell. Aquest pla ha estat elaborat per una comissió d’igualtat. Aquesta està formada per diferents serveis municipals i entitats del municipi. A més, consta de 6 eixos amb objectius i accions a desenvolupar. Entre ells, l’eix que promou accions que promoguin la igualtat en el món del treball.

Per últim, la campanya s’ha dut a terme a través d’una subvenció del Departament de Treball i Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Tot i que, es va gestionar des de l‘Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

 

Text extret de Ràdio Palafrugell